Kreativitet, kaffe & skarpe konstruktioner.

Mikkel Vandborg


Mikkel Vandborg

Den kreative nerve og drivkraften bag Design By Dane er stifter, møbelsnedker og designer Mikkel Vandborg, f. 1989, som har en stærk passion for ærkedansk design og godt håndværk. Denne passion blev vakt i en meget ung alder.

Sin praktiske tilgang til møbeldesign trækker Mikkel Vandborg med sig fra sin uddannelse hvor materialekendskab, håndværk og kvalitetsbevidsthed har været essentielt, mens han med sin store interesse for dansk design har en autodidakt tilgang til formgivning. Mikkel Vandborgs tilgang til design er drevet af en naturlig nysgerrighed på materialer, uopdagede funktioner og menneskers behov i hverdagen. En pludselig indskydelse, en impulsiv handling eller et inspirerende input kan føre til den gode ide, og således være den manglende brik i udviklingen af et produkt eller startskuddet til et nyt design i Design By Danes møbelunivers.

Mikkel Vandborg er vokset op i en familie, hvor godt håndværk og arbejdet med træ har været centralt, da både hans oldefar og farfar var snedkere. Mikkel er derfor vokset op med gedigne møbler af høj kvalitet omkring sig. Sin passion for det lette, skandinaviske formsprog har han løbende udviklet på egen hånd, med toneangivende danske designere som inspirationskilder. Design by Danes produkter opstår i en naturlig symbiose mellem Mikkels Vandborgs medførte sans for kvalitet og håndværk, og hans store passion for klassisk dansk design og formgivning.

Med sin praktiske og nysgerrige tilgang til design er møbler, tegnet af Mikkel Vandborg, skabt i et enkelt formsprog og et markant nutidigt udtryk, som har klare rødder tilbage til dansk møbeldesigns guldalder.

Kontakt & kaffe