Hide

Som det hænger på væggen ligner det en dråbe, en velkendt organisk og klassisk form.

Hide

Hide er et spejl, der passer i entreen, soveværelset, stuen og badeværelset. Det ovale spejl hviler i en ramme af kraftigt, naturfarvet læder. En ramme som bringer tanken tilbage til huden, den hud som også er ramme for vores krop. Som det hænger på væggen ligner det en dråbe, en velkendt organisk og klassisk form.

Et spejl er et billede, en flade, en åbning. Det hænger lige dér på væggen. Det er hér i rummet. Alt imens det giver os adgang til en anden verden. Spejlet åbner op. I spejlet ser vi os selv udefra. Vi kigger tilbage på os selv, som var det med en andens blik. Vi møder os selv i spejlet. Men hvem er dette ”selv”?

Som ord refererer ”hide” både til huden og til ønsket om at skjule sig. Det er i spejlet, vi ser os selv. Men det er også i spejlet, at vi får lov til være en anden. Klæde os på. Klæde os ud. Sminke os. Sætte håret.
Læderet – eller huden - er organisk og har levet et liv før det blev et materiale. I respekt for dette liv understreges det naturlige ved ikke at skjule eller frasortere læder med naturlige mærker.
  • Materiale:
    Læder, spejl og egetræ.
  • Spejlets mål:

    Højde: 80cm Bredde 45cm

  • Ophængt på væggen:
    Højde: 96 cm Bredde: 46cm