Make-Up

Inspireret af en svunden tid

Make-Up

Toiletbordet er et historisk møbel. Samtidig passer det ideelt til en moderne livsstil, hvor det giver plads til eget, privat univers og skaber et frirum i en fortravlet hverdag, ganske som walkin skabet gør det. Derudover er Make-Up, med sit skarpe, lette udtryk, designet med henblik på at kreere et feminint og tidløst møbel, som kan overleveres fra mor til datter gennem generationer.

Konstruktionen og designet af Make-up er yderst gennemtænkt. De bærende slanke ben er lavet 1,5 cm kortere end normalt for at opnå en lavere bordhøjde, så man nemt kan læne sig tæt ind til spejlet. Disse ben fastgøres med trækiler i undersiden af bordpladen, hvorefter spejlet sættes i slidsen på oversiden, og på denne måde samles Make-Up helt enkelt uden brug af lim. Der findes tre opbevaringspladser i sminkebordet, skuffer lavet efter de gamle snedkertraditioner for øje, med træ i stedet for metal beslag.
Mekanismen bag de skjulte udtræksskuffer frembringer en overraskelse og facination og bidrager samtidig med ekstra plads i det lille møbel. De to plateauer på siderne er tiltænkt afsætning af disse skjulte skuffer og til opbevaring af det varme fladjern eller krøllejern.
  • Materialer:
    Egetræ og spejl
  • Mål:
    Længde 960 mm – Bredde 500 mm – Højde 720 mm