Mill

Inspireret af et spekter af tanker.

Arkitektur, natur og konstruktioner.

Mill

Den gammeldags mølle med sine fire vinger ligger som grundidé for det samlede design. Den asymmetriske top på stumtjeneren skaber bevægelse, nøjagtigt som vingeslagene på en traditionel mølle og giver produktet et kunstnerisk udtryk, hvor synsindtrykket varierer afhængigt af, hvilken vinkel Mill betragtes fra. Den bærende stamme leder tankerne mod Eiffeltårnets buer og skaber helhed med det funktionelle element, som også trækker strenge til træet med sin nøgne krone på en efterårsdag.

Konstruktionen er tænkt på en måde, så materialets muligheder udnyttes til fulde, og funktionalitet og udtryk er i balance. Træets naturlige fleksibilitet bruges som bærende del, hvilket samtidig betyder, at produktet kan pakkes sammen, så det optager minimal plads.

Mill

Egetræ og kobber.

Mill er gjort af to materialer: De dele, som berører udtryk og form, er lavet af natur-olieret egetræ, mens konstruktions- og brugsdelene er i kobber. Dette binder Mills overordnede udseende sammen på en måde, som gør den unik og anvendelig i ethvert miljø.

  • Materiale:
    Egetræ og kobber
  • Mål:
    Højde 1700 mm – Bredde 510 mm